Garmin 765T

 

Has anyone had problems synching the POI's with the icons and sound files (MP3)?

Update

I have renamed all of the files related to a specific POI the same (BMP and MP3), but the garmin still doesn't play the sound or show the icon.

sounds on765T

My 765T plays all the sounds and the icons pop up with no problems.

Sounds & icons

kmoberly wrote:

I have renamed all of the files related to a specific POI the same (BMP and MP3), but the garmin still doesn't play the sound or show the icon.

The most common problem is double extensions on your files.

Open Windows Explorer.

Click on Tools

Click on View

Uncheck Hide Extensions for Known File Types

Open the FOLDER containing your POI folders

Look for double extensions (2 periods) in all the file names and eliminate the second extension by renaming.

--
ɐ‾nsǝɹ Just one click away from the end of the Internet

?

kmoberly wrote:

I have renamed all of the files related to a specific POI the same (BMP and MP3), but the garmin still doesn't play the sound or show the icon.

Did you set an alert by running POI Loader in manual mode (rather than Express mode)? Are you zoomed all the way in when looking for the icon? What icon shows when you choose a location from Extras/Custom-POIs and then click on the Map button?

--
Nuvi 660 -- and not upgrading it or maps until Garmin fixes long-standing bugs/problems, and get maps to where they are much more current, AND corrected on a more timely basis when advised of mistakes.